Siirtoseinillä teet joustavia tilaratkaisuja

8.8.2024

Tilojen käyttötarpeet muuttuvat ajan, ihmisten ja tilojen tehtävien mukaan jopa päivittäin. Välillä kaivataan yhteisöllisempää, välillä hiljaista ja äänieristettyä tilaa. INLOOK FOLD -siirtoseinät ratkaisevat vaivattomasti muuntuvat käyttötarpeet.

Syksyn arkeen palatessa voi huomata, miten omat tilat tarvitsevat uudenlaista muokkausta. Joku kaipaa enemmän suljettua tilaa, toinen rauhallista paikkaa ja kolmas ehkä kunnolla äänieristettyä huonetta. Ryhmätyöt, koulutusympäristöt tai kokous- ja asiakastilat voivat vaatia erilaisia muunnettavissa olevia tiloja.  Iso remontti on aikaa vievää, mutta vaivaton tilanjakaja voi ratkaista ongelman nopeasti. INLOOK FOLD -siirtoseinillä saat näppärästi yhdestä tilasta monta.

Siirto- ja taittoseinien edut ovat yhtä monimuotoisia kuin itse seinien käyttömahdollisuudetkin. Siirtoseinät on suunniteltu helppoon liikutteluun, ja ne ovatkin toimivia ja kevyitä toistuvaan siirtämiseen. Parhaimmillaan niitä voikin käyttää päivittäin ja yhdistää joustavasti sen hetkisen tarpeen mukaan.  

Siirtoseiniin pystyy valitsemaan mieleisensä värin villahuovista ja maaleista laminaatteihin, sopivimman pintamateriaalin ja akustisen kankaan, seinän paksuuden sekä ääneneristävyyden. Yksittäisen elementin maksimikorkeus on 4 metriä ja leveys 1,5 metriä. 

INLOOK FOLD -siirto- ja taiteseinät ovat yksinkertaisia taittaa sivuun, silloin kun niitä ei tarvita. Ne voidaan siirtää siististi ja huomaamattomasti vaikkapa tilan reunaan. 

Siirtoseinissä parasta on juuri niiden muunneltavuus. Siirtoseinien avulla omat tilat saa muokattua kustannustehokkaasti ja nopeasti. INLOOK FOLD -siirto- ja taiteseinä on monipuolinen ja muuttuva tilanratkaisija, joka mahdollistaa työtilojen optimoinnin. Tutustu tarkemmin tuotekuvaukseen tästä.